Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Ikipihlaja Maria

Ikipihlaja Maria Hämeenlinnassa tarjoaa tasokasta ja ammattitaitoista ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille asiakkaille. Haluamme parantaa asukkaidemme toimintakykyä, tuoda heidän elämäänsä iloa ja mahdollistaa heille aktiivinen, mielekäs ja turvattu elämä viihtyisässä ympäristössä. Lisätietoa tehostetusta palveluasumisesta sekä asukkaaksi hakeutumisesta löydät täältä.

Työotteessa ja päivärytmissä painotamme asiakaslähtöisyyttä ja asukkaidemme itsemääräämisoikeutta. Mariassa asukkaat osallistuvat kotiaskareisiin jaksamisensa mukaan. Päiviin kuuluu myös muuta ohjelmaa: laulamista, voimistelua ja muistelemista, juhlapyhien viettoa ja merkkipäivien huomioimista.

Ikipihlaja Marian päiväohjelma
Ikipihlaja Marian ruokalista
Omavalvontasuunnitelma 2022
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit jättää palautetta tämän lomakkeen kautta.

Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Omahoitajuus Ikipihlaja Mariassa

Jokaisella asukkaalla on muuttopäivästään lähtien nimettynä omahoitaja ja varaomahoitaja. Omahoitaja toimii asukkaan luottohoitajana, joka vastaa pääosin yhteydenpidosta hoitokodin ja läheisten välillä. Omahoitaja on mahdollisimman pian muuton jälkeen yhteydessä läheisiin ja esittelee itsensä sekä sopii yhteydenpitotavoista jatkossa. Säännöllinen, esim. kuukausittainen yhteydenpito on tärkeää sujuvan yhteistyön kannalta.

Omahoitaja kutsuu läheiset asukkaan hoitoneuvotteluun vuosittain. Hoitoneuvottelussa sovitaan asioista, joiden avulla hoito voidaan toteuttaa mahdollisimman yksilöllisesti ja asukkaan sekä tämän läheisten toiveiden mukaisesti.

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusepidemian aikana

Pihlajalinna seuraa koronavirukseen liittyviä valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia, joita antavat Suomen hallitus, ministeriöt, THL ja sairaanhoitopiirit. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat tarkkaan laadittuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Hoivakotiemme asukkaiden psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä elämänlaadun turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sallimme vierailut valtioneuvoston linjauksen mukaisesti hoivakodeissamme turvallisessa tapaamisympäristössä, suojain- ja suojaetäisyysohjeita noudattaen. Noudatathan saapuessasi henkilökuntamme ohjeita.

Yhteystiedot

Tuikontie 10, 14300 Renko

Palvelupäällikkö Päivi Järvensivu
p. 050 451 5210
paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi

Palveluvastaava Sirpa Leppänen
p. 040 350 3023
sirpa.leppanen@pihlajalinna.fi

Vastaava sairaanhoitaja Merja Toivonen
p. 040 621 0964
merja.toivonen@pihlajalinna.fi

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero
040 716 2112

Sijainti

Ikipihlaja Maria, Hämeenlinna

Tuikontie 10

14300Renko

Reittiohje