Parkanon terveyskeskus

Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin omistama yhteisyritys Kolmostien Terveys Oy tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Parkanon ja Kihniön asukkaille Pirkanmaalla.

Parkanon terveyskeskuksen perusterveyden vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Terveyskeskuksessa on mm. lääkärin ja hoitajan vastaanottopalvelut, neuvolatoimintaa, fysioterapia ja hammashuolto. Äkillisesti sairastuneita ja kiireellistä hoitoa vaativia potilaita hoidetaan arkisin ma-pe klo 8-16. Kiirevastaanoton ollessa suljettu soita Pirkanmaan päivystysapuun numeroon 116117. Voit myös soittaa mille tahansa Pirkanmaan hyvinvointialueen avoinna olevalle kiirevastaanotolle. Henkeä uhkaavassa tilanteessa tulee aina soittaa hätänumeroon 112.

Terveyskeskuksen hoitajat arvioivat asiakkaan hoidontarpeen ja varaavat ajan vastaanotolle.

Asiakkaille, joilla on yksi tai useampia pitkäaikaissairauksia, nimetään oma hoitaja tai lääkäri, jolloin kaikki yhteydenotot, ajanvaraukset, laboratoriovastausten tiedustelu ja reseptien uusintapyynnöt kulkevat omahoitajan kautta.

Valinnanvapaus

Jokaisella suomalaisella on oma nimetty terveysasema. Julkisen terveydenhuollon asiakkaana voit valita, minkä terveysaseman palveluja haluat käyttää.

Lue, miten voit vaihtaa Kolmostien Terveyden asiakkaaksi.

Palvelut

Sijainti

Parkanon terveyskeskus

Parkanontie 48

39700Parkano

Reittiohje