Airi Takakarhu — Pihlajalinna

Airi Takakarhu

Hallitsen sairauksien hoidon lisäksi hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitoa sekä työurien pidentämisen mahdollisuudet kuntoutuksen ja palvelujärjestelmien integraation tuntemisen keinoin. Olen toiminut mm. eri erikoisaloja ja palveluorganisaatioita hyödyntävän kuntoutustyöryhmän lääkäripuheenjohtajana sekä sisäilmastotyöryhmän lääkärijäsenenä. Sairaanhoidollisesti olen toiminut esimerkiksi pitkäaikaissairauksien parissa, ensiavussa, infektio - ja rokotuslääkärinä sekä tehnyt niin kirurgisia kuin psykoterapiataitoja vaativia tehtäviä.

Teen kokonaisvaltaisella työotteella lääkärin työtä osana moniammatillista tiimiä. Kohtaamisissa tekeminen perustuu Sinun ja minun väliseen keskusteluun. Näkökulmien osalta emme ole ihmisinä saaria, vaan terveyden- ja sairaanhoidossa huomioin yksilön lisäksi hänen yhteisönsä kuten perheen tai työryhmän ja organisaation. Yksilöinä jokainen meistä on puolestaan kokonaisuus, jossa vaikuttaa yhtäaikaisesti sekä biologinen keho että sitä säätävä mieli.

Työkyvyn ja terveyden ylläpidossa on tärkeää juuri Sinun työtehtäväsi ja työympäristösi tuntemus. Minulla on kokemusta sekä suurista monialayrityksistä että asiantuntijaorganisaatioista kuten myös pienistä paikallisista toimijoista yksinyrittäjän todellisuuden tuntemiseen saakka. Mielelläni jalkaudun myös konkreettisesti tutustumaan juuri Sinun työhösi, tarvittiinpa siinä suojapuku ja kypärä tai sisäkengät.

Työterveyslääkärinä perinteistä vastanottoni pituutta säätelee siellä käsiteltävän asian laajuus. Toivon, että varaat työhöntulotarkastukseen tai kuntoutusasiakäyntiin 60 minuutin ajan, ja sairaudenhoidon ensikäynnille 30 minuuttia. Erityistä asiantuntijuutta vaativiin käynteihin ja työterveysneuvottelua edeltäviin lääkärikäynteihin, mikäli asiaa ei ole aiemmin lääkärin sairausvastaanotoilla käsitelty, toivon varattavan myös 60min.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki