Anna Pärtty, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Anna Pärtty

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri eli pediatri palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa.

Lääketieteen tohtori

Olen lastentautien erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Olen työskennellyt vuosia Tyksin lasten ja nuorten suolistosairauksien poliklinikalla sekä opetustehtävissä. Hoidan mielelläni kaikkia imeväisten, lasten ja nuorten tavallisia terveysongelmia kuten infektioita, allergioita, astmaa, kasteluvaivoja, kasvupulmia, päänsärkyä. Erityismielenkiinnonkohteeni ovat eri-ikäisten lasten ja nuorten vatsavaivat kuten imeväisen koliikki, ummetus, refluksi, vatsakivut sekä ravitsemus. Olen tehnyt tutkimustyötä lasten toiminnallisista vatsavaivoista, imeväisen koliikista sekä suolistomikrobistosta. Varaathan tupla-ajan ensikäynnille pitkäaikaisten vatsavaivojen vuoksi. En hoida tapaturmapotilaita enkä lasten kirurgisia vaivoja. Teen tarvittaessa myös etävastaanottoa.


Olen itsekin neljän lapsen äiti, joten minulle on erityisen tärkeää että lapsi/nuori kohdataan vastaanotolla ikätasoisesti ja vastaanotosta tehdään lapselle mahdollisimman mukava.


Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lastentautien erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku