Anssi Tossavainen — Pihlajalinna

Anssi Tossavainen

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen laillistettu psykologi ja työskentelen työterveyspsykologina.

Tervetuloa työterveys- tai yksityisasiakkaana vastaanotolleni keskustelemaan sinua askarruttavista teemoista. Työssä ja elämässä muutenkin tulee usein vastaan odottamattomia muutoksia. Lisäksi normaalissa arjessakin tapahtuu huomaamatta kuormitusta, joka tulee vasta myöhemmin kunnolla esille. Itseä mietityttäviä asioita kannattaa jakaa, ja olen mielelläni tukenasi, kun koet tarvitsevasi psykologista apua esimerkiksi stressiin, huoliin, ahdistukseen, liialliseen kuormitukseen elämässä, unettomuuteen tai äkillisiin kriisitilanteisiin.

Työskentelen mielelläni myös työyhteisöjen konsultoinnin ja johtamisen sparraamisen parissa. Aiemmin olen valmistunut ekonomiksi ja kasvatustieteiden maisteriksi. Ennen Pihlajalinnaa olen työskennellyt konsultoinnin, koulutuksen ja HR-alan työtehtävien parissa sekä yrittäjänä. Työskentelytapani on konsultatiivinen, ja näen, että pysyvimmät hyödyt saadaan, kun tapaamisissa asiakas itse oivaltaa uutta tukea ja ulkopuolisia kysymyksiä kohdaten.

Lisätietoa kotisivuillani:
https://anssitossavainen.fi

Vastaanottoni ovat työterveyshuollon asiakkaille joko 75 minuuttia tai 60 minuuttia, ja viimeinen 15 minuuttia on varattu kirjaukseen. Yksityisasiakkaille 60 minuuttia tai 90 minuuttia.

Halutessasi voit varata vastaanottoni myös etätapaamiseksi (silloin voit valita, että olemmeko yhteydessä video- vai puhelinyhteyden kautta).

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyspsykologi

Psykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu