Antje Casper — Pihlajalinna

Antje Casper

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Olen sairaanhoitaja (AMK), syventävät opinnot olen suorittanut päihde-ja mielenterveystyöstä. Pitkän työurani aikana olen työskennellyt sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon puolella monenlaisissa paikoissa. Olen hoitanut ihmisiä mm. psykiatrisella vastaanotto-osastolla, oikeuspsykiatrisella osastolla ja tehostetussa psykiatrisessa avohoidossa. Olen toiminut myös useita vuosia yrittäjänä ensiapukouluttajana ja eläintenkouluttajana. Työkokemusta minulla on vaikeista ahdistus-ja mielialahäiriöistä, psykoosisairauksista, päihdetyöstä ja ihan tavallista elämän kriiseistäkin. Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja niihin liittyvistä huolista minulla on erityisosaamista. Tarjoan Mielen Hyvinvoinnin palvelussa lyhytterapiaa kognitiivis-analyyttistä (KAT) ja hyväksymis- ja omistautumisterapeuttista (HOT) työotetta käyttäen.  

Pyrin työssäni siihen, että asiakkaani kokisi tulleensa kuulluksi ja ymmärretyksi. Rinnalla kulkien autan sinua löytämään ratkaisuja oman elämäsi pieniin tai suuriin pulmiin.

Vastaanottoni toteutuvat etänä joko puhelimitse tai videovälitteisesti.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Mielen Huoli-hoitaja

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

99,50 e/ h. Palvelumaksu 8,50 e ja Kanta-maksu 2.30. Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto