Antti Eskelinen, Dosentti, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Antti Eskelinen

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Dosentti, Lääketieteen tohtori

Erityisosaamistani ovat polven ja lonkan sairaudet ja vammat, erityisesti nivelrikko ja sen eri hoitovaihtoehdot. Polven ja lonkan tekonivelleikkauksia teen yli 15 vuoden vahvalla kliinisellä kokemuksella.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäriksi valmistumisen jälkeen työskentelin ensin HUS:ssa. Viimeiset 15 vuotta olen toiminut Tekonivelsairaala Coxassa osastonylilääkärinä ja tutkimusjohtajana.

Tekonivelkirurgiaan keskittyvän kliinisen työn lisäksi olen tehnyt laajamittaista kansainvälistä tutkimusyhteistyötä, julkaissut yli 170 tieteellistä artikkelia, ohjannut 8 väitöskirjaa, ja toiminut vastaväittäjänä. Pohjoismaiden yhteisen tekonivelrekisterin ohjausryhmään olen kuulunut vuodesta 2010, ja Duodecimin polven ja lonkan nivelrikon Käypä Hoito -työryhmän jäsenenä olen toiminut vuodesta 2011.

Hoidan potilaani ammattitaidolla, mutta samalla jokaisen yksilönä kohdaten.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 125 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 159 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 185 euroa

Puhelu: 48-60 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere