Antti Hokkanen — Pihlajalinna

Antti Hokkanen

Työterveyslääkärinä ja psykoterapeuttina erityisosaamistani on jaksamiseen, mielialaan, työhyvinvointiin sekä työkykyyn ja sen mahdollisiin haasteisiin liittyvät asiat. Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja hyödynnän tätä näkökulmaa myös lääkärin työssäni: hahmotellaan yhdessä toivottua, toimivaa tulevaisuutta, sitä mitä siihen kuuluu;  tarkastellaan sitä, mikä jo toimii - miten sitä saisi lisättyä arkeen?

Otan tällä hetkellä vastaan vain Pihlajalinnan työterveysasiakkaita työkyky- ja jaksamisasioissa sekä yleislääkärinä. Mieliala-, unettomuus- jaksamis- ja laajemmissa työkyvyn uhka-asioissa sekä terveystarkastuksissa varaathan 40 min ajan. Flunssa- silmätulehdus- ihottuma ja esim. polvi- tai selkäkipu- tai muissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa 20 min aika usein riittää hyvin.

En tee mitään toimenpiteitä tai nivelpistoksia. En myöskään tee laajennettuja ajokorttitarkastuksia tai diabeteksen hoitoon tai seurantaan liittyviä vastaanottoja - edellä mainituissa asioissa varaathan ajan ystävällisesti toisen kollegan vastaanotolle.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyslääkäri

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Jyväskylä

Cygnaeuksenkatu 8, 40100 Jyväskylä