Antti Hokkanen — Pihlajalinna

Antti Hokkanen

Työterveyslääkärinä erityisosaamistani on työssäjaksamiseen, työhyvinvointiin sekä työkykyyn ja sen mahdollisiin haasteisiin liittyvät asiat; olen suorittanut myös työkykykoordinaattorin koulutuksen. Olen psykoterapiakoulutuksessa (ratkaisukeskeinen viitekehys) ja hyödynnän tätä näkökulmaa myös lääkärin työssäni: hahmotellaan yhdessä toivottua, toimivaa tulevaisuutta, sitä mitä siihen kuuluu;  tarkastellaan sitä, mikä jo toimii - miten sitä saisi lisättyä arkeen? 

Otan tällä hetkellä vastaan vain Pihlajalinnan työterveysasiakkaita työkyky- ja jaksamisasioissa. Mieliala-, unettomuus- jaksamis- ja laajemmissa työkyvyn uhka-asioissa varaathan 40 min ajan.  Terveystarkastuksissa, tuki- ja liikuntaelinvaivoissa ym asioissa 30 min aika usein riittää hyvin.

En tee mitään toimenpiteitä tai nivelpistoksia. En myöskään tee laajennettuja ajokorttitarkastuksia tai diabeteksen hoitoon tai seurantaan liittyviä vastaanottoja - edellä mainituissa asioissa varaathan ajan ystävällisesti toisen kollegan vastaanotolle.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyslääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Jyväskylä

Cygnaeuksenkatu 8, 40100 Jyväskylä