Antti Latvala — Pihlajalinna

Antti Latvala

Päivystys
Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Olen ortopedian- ja traumatologian erikoislääkäri sekä jalkakirurgi. Hoidan kaikkia jalkaterän- ja nilkan alueen kiputiloja, virheasentoja vammoja sekä niiden jälkitiloja. Voit hakeutua vastaanotolleni myös muiden alaraajaongelmien kanssa, mutta leikkauksellisien hoitojen suhteen keskityn ainoastaan nilkkoihin ja jakoihin. 

Nilkat ja jalkaterät ovat jatkuvasti alttiina erilaisille vammoille niin urheilussa, vapaa-ajalla kuin töissäkin. Vammojen huolellinen diagnosointi ohjaa hoidon varmasti alusta lähtien oikeaan suuntaan ja kuntoutuminen on näin nopeampaa. Nilkan tähystykset, nivelsidekirurgia, jänneoperaatiot, luudutukset ja asennonkorjaukset ovat erikoisalaani. Oli vaivasi sitten pieni varpaan virheasento tai kasaan painunut jalkaterä, olet tervetullut vastaanotolle.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu