Antti Tanskanen — Pihlajalinna

Antti Tanskanen

Mielen Pihlajalinna
Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Tällä hetkellä en valitettavasti tutki tai ota vastaan uusia ADHD/ADD -potilaita, varaathan ystävällisesti tässä asiassa ajan kollegalleni.


Olen lääketieteen tohtori, psykiatrian dosentti ja erikoislääkäri, jolla on yli 25 vuoden työkokemus mielenterveyshäiriöistä ja potilastyöstä. Olen myös EMDR-, NLP- ja HYPNOterapeutti, mutta en valitettavasti tee terapiaa etävastaanotolla. Olen työskennellyt lähinnä pääkaupunkiseudulla ja aikaisemmin Kuopiossa. Olen toiminut pitkään työterveyshuollon konsulttina.

Tutkin ja hoidan työuupumus-, burnout- ja masennuspotilaita sekä erilaisiin elämänkriiseihin liittyviä stressi- ja ahdistuneisuusoireita. Teen työkyky-, sairausloma- ja psykoterapia-arvioita ja niiden perusteella B-lausuntoja psykoterapiaa, kuntoutustukea ja työkyvyttömyyseläkettä varten. Laadin lausuntoja Puolustusvoimille lykkäystä varten. En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja.

Vahvuuksiini kuuluvat toisaalta vakavien traumojen seurauksena aiheutuneiden vaikeiden psyykkisten häiriöiden (mm. dissosiatiiviset häiriöt) hoito, mutta toisaalta myös psykiatrinen terveysneuvonta, painonhallinta ja sairauksien ennaltaehkäisy.

Määrään kaikkia psykiatrisia lääkkeitä yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta en määrää lainkaan kipulääkkeitä. En uusi muiden lääkäreiden kirjoittamia  pkv-reseptejä. Hoidan vain aikuispotilaita (yli 18v) etävastaanotolla.

Tervetuloa vastaanotolleni!

 

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Etävastaanotolle varataan aina 60 min. aika. ellei psykiatri ole muuta ilmoittanut. Psykiatri saattaa itse antaa lyhyempiä eli 30 min. tai 45 min. aikoja kontrollikäynneille.

Joskus etävastaanotto voi kestää kirjauksineen 75 min tai jopa 90 min, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi ja laskutus on silloin hinnaston mukainen

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 100 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 175 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 225 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 275 euroa

Vastaanottokäynti, 75 min: 345 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 415 euroa

Reseptien uusiminen 50e, B-lausunto laajuudesta riippuen 160–240e. Muut lausunnot laadintaan käytetyn ajan mukaan.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto