Antti Tanskanen — Pihlajalinna

Antti Tanskanen

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Tällä hetkellä en valitettavasti tutki tai ota vastaan uusia ADHD/ADD -potilaita, varaathan ystävällisesti tässä asiassa ajan kollegalleni.


Olen lääketieteen tohtori, psykiatrian dosentti ja erikoislääkäri, jolla on yli 25 vuoden työkokemus mielenterveyshäiriöistä ja potilastyöstä. Olen myös EMDR-, NLP- ja HYPNOterapeutti, mutta en valitettavasti tee terapiaa etävastaanotolla. Olen työskennellyt lähinnä pääkaupunkiseudulla ja aikaisemmin Kuopiossa. Olen toiminut pitkään työterveyshuollon konsulttina.

Tutkin ja hoidan työuupumus-, burnout- ja masennuspotilaita sekä erilaisiin elämänkriiseihin liittyviä stressi- ja ahdistuneisuusoireita. Teen työkyky-, sairausloma- ja psykoterapia-arvioita ja niiden perusteella B-lausuntoja psykoterapiaa, kuntoutustukea ja työkyvyttömyyseläkettä varten. Laadin lausuntoja Puolustusvoimille lykkäystä varten. En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja.

Vahvuuksiini kuuluvat toisaalta vakavien traumojen seurauksena aiheutuneiden vaikeiden psyykkisten häiriöiden (mm. dissosiatiiviset häiriöt) hoito, mutta toisaalta myös psykiatrinen terveysneuvonta, painonhallinta ja sairauksien ennaltaehkäisy.

Määrään kaikkia psykiatrisia lääkkeitä yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta en määrää lainkaan kipulääkkeitä. En uusi muiden lääkäreiden kirjoittamia reseptejä. Hoidan vain aikuispotilaita (yli 18v) etävastaanotolla.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 15 min: 100 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 160 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 200 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 260 euroa

Reseptien uusiminen 30-50e, B-lausunto laajuudesta riippuen 160–240e. Muut lausunnot laadintaan käytetyn ajan mukaan.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto