Anu Aalto, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Anu Aalto

Gynekologi

Gynekologi on erikoitunut naistentautien hoitoon, hormonaalisiin ongelmiin sekä gynekologisiin toimenpiteisiin.

Lääketieteen tohtori

Hoidan mielelläni kaikenikäisten naisten (>14 v) gynekologisia ja alkuraskauteen liittyviä ongelmia. Tavallisimpia vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esim. vuotohäiriöt, ehkäisymenetelmän aloitus/vaihto, vaihdevuosioireet, hormonikorvaushoito, tulehdusepäilyt, munasarjojen ja kohdun hyvänlaatuiset kasvaimet, laskeumat, virtsankarkailu, vuositarkastukset ym.

Omaa erityisosaamistani on gynekologisten syöpien (kohtu, munasarja, ulkosynnyttimet) toteaminen, sairastetun syövän jälkeinen seuranta sekä perinnöllisiin gynekologisiin syöpiin tai niiden epäilyihin liittyvä neuvonta. Olen tutkimustyöni puitteissa perehtynyt laajasti vulvodynian ja muiden yhdyntäkipuja aiheuttavien sairauksien (esim. endometrioosi) hoitoon. Lisäksi minulla on vuosien kokemus gynekologisesta leikkaushoidosta, eli jos mietit, vaatiiko vaivasi leikkaushoitoa, älä epäröi hakeutua vastaanotolleni.

Mikäli olet varaamassa ensikäyntiä vulvodynian tai muun yhdyntäkivun ja/tai lantion alueen kroonisen kivun vuoksi, suosittelen varaamaan joko 45 min ajan tai kaksi peräkkäistä 20-30 min aikaa, että ehdin selvittää ja tutkia tilanteesi huolellisesti. Uusintakäyntiin/kontrolliin riittää 20-30 min vastaanottoaika. Mikäli sopivaa vastaanottoaikaa ei ole tarjolla, voit varata sellaisen soittamalla ajanvaraukseemme.

Työskentelen vastaanottoni lisäksi TAYS:ssa erikoislääkärinä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! Erikoistumisalat ja tehtävät:

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 30 min: 126 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 180 euroa

Vastaanottokäynti, 20 min: 106 euroa

Hintoihin lisätään mahdolliset toimenpidepalkkiot ja ultraäänimaksu tarvittaessa.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Akaa

Kirkkotori 10, 37800 Akaa

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere