Anu Kaarlela — Pihlajalinna

Anu Kaarlela

Mielen Pihlajalinna
Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Etsitkö lyhytpsykoterapeuttia? Olen kognitiivinen psykoterapeutti ja teen lyhytpsykoterapioita vakuutusyhtiöille ja yrityksille. Erityisosaamistani on mm. kriisit, stressi, uupumus, ahdistus ja masennus. 

Haluaisitko konsultoida psykologia/psykoterapeuttia? Voit varata käynnin henkilöasiakkaana, koko osaamiseni on käytettävissäsi. 

Etsitkö työnohjaajaa? Minulla on kokemusta työterveyspsykologina useista toimialoista ja organisaatioista. Olen perehtynyt työ- ja organisaatiopsykologiaan (PsL) ja kouluttautunut työnohjaaja-prosessikonsultiksi. Työnohjaan työntekijöitä, asiantuntijoita ja esimiehiä, yksilöinä ja ryhminä. Voit laittaa soittopyynnön keskuksen kautta tai viestin [email protected], niin otan sinuun yhteyttä.

Onko tarvetta muille työterveyspsykologin tai työhyvinvoinnin palveluille? Palveluni ovat saatavilla työterveys- ja yritysasiakkaille. 

Kaikki palveluni ovat saatavilla sekä vastaanotolla Yliopistonkadun toimipisteessä, että video- ja puhelinyhteydellä.  


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyspsykologi

Psykoterapeutti

Erikoispsykologikoulutus, työ- ja organisaatiopsykologia

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Psykologin vastaanotto, konsultaatio, henkilöasiakkaat, 60 min: 179 euroa

Hintoihin lisätään Pihlajalinnan laskutuslisä

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku