Ari Itälä — Pihlajalinna

Ari Itälä

Päivystys
Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Toimin Turussa ortopedinä sekä polvi- ja lonkkakirurgina. Koulutukseltani olen ortopedian ja traumatologian dosentti. Polviortopediaan olen perehtynyt muun muassa klinikkavierailuilla Mayo-klinikalle (Rochester, MN) vuosina 2004-2005 ja Hospital for Special Surgeryyn (New York, NY) vuonna 2014. Olen myös Suomen Polvi- ja Artroskopiayhdistyksen hallituksen varapuheenjohtaja. Vastaanotolleni tervetulleita ovat kaikenikäiset potilaat.

Oma urheilutaustani kestävyysurheilussa (triathlon ja juoksu) ja kuntourheilussa (suunnistus ja jääkiekko) sekä lasteni urheiluharrastuksissa (alppihiihto ja jalkapallo) mukana toimiminen ovat tuoneet omakohtaista ymmärrystä monien lajien vaatimuksille. Lisäksi olen aiemmin työskennellyt pitkään urheiluklinikoilla, joissa tutuiksi ovat tulleet nuorten sekä aikuisikäisten urheilijoiden erilaisten kiputilojen ja vammojen hoito. Pidän myös luentoja valmentajille sekä kasvuikäisten urheilijoiden vanhemmille.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Levi

Levintie 1590, 99130 Levi

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku