Elina Meriö — Pihlajalinna

Elina Meriö

Mielen Pihlajalinna
Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Psykologin etävastaanotolleni voit hakeutua missä tahansa mieltäsi askarruttavassa asiassa. Tavallisimpia hakeutumisen syitä voivat esimerkiksi olla erilaiset mielialaan liittyvät huolet, ahdistus- ja masennusoireet, stressi- ja uupumisoireet sekä elämänkriisit. Minulle tuttuja teemoja ovat näiden lisäksi myös vanhemmuuden haasteet ja lapsen tai nuoren kehityksen arvioiminen sekä turvaaminen erilaisissa tilanteissa. Lapsen asioissa aloitamme aina huoltajan kanssa työskentelyllä, varaathan siis tässä tapauksessa ensin itsellesi oman vastaanottoajan.

Minulla on monipuolisesti kokemusta niin aikuisten, nuorten kuin lastenkin kanssa työskentelystä erikoissairaanhoidossa sekä perusterveydenhuollossa. Psykologin koulutukseni lisäksi minulla on lyhytterapeuttisen työotteen koulutus. 

Voimme yhdessä lähteä purkamaan tilannettasi ja pohtia keinoja hyvinvointisi tukemiseksi. Työskentelyni ytimessä on hyvä, turvallinen ja hyväksyvä yhteistyösuhde ja ilmapiiri, jossa voit rauhassa keskittyä itsellesi merkityksellisiin asioihin.

Voit varata minulle yksittäisiä käyntejä tai voimme tarpeen mukaan sopia lyhytterapeuttisesta jaksosta (esim. 5-10 tapaamiskertaa). 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni! 


Jos haluat varata ajan ADHD-tutkimuksiin tai saada lisätietoa niistä, soita Mielen huoli -linjalle (puh. 010 312 023 arkisin klo 8-18; puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Lyhytterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Etävastaanottokäynti, 45 min: 119 euroa

Etävastaanottokäynti, 60 min: 150 euroa

Etävastaanottokäynti, 90 min: 190 euroa

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen. Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto