Erik Kunnas — Pihlajalinna

Erik Kunnas

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

 Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Vastaanottoa pidän ortopedina Pihlajalinnan toimipisteessä Joensuussa.

Osaamiseeni kuuluvat nivelrikon hoito, olkapään, nilkan ja polven tähystyskirurgia, liikunta/urheiluvammat sekä tapaturmat. Teen myös tekonivelleikkauksia polven ja lonkan osalta.

Hoidan Lappeenrannan yleislääketieteellisiä KL2 työterveyspotilaita puhelimitse, en pidä Lappeenrannassa lainkaan läsnävastaanottoa.

Tulosyitä, joilla Lappeenrannassa otan vastaan: kotihoitoiset hengitystieinfektiot, allergiaoireet, virtsatietulehdus, silmätulehdus, selkäkivut ja muut TULES-vaivat, lievät vatsavaivat, migreeni/muu tavanomainen päänsärky, verenpainetauti, kolesteroli, diabetes, astma, kilpirauhasen vajaatoiminta, reseptiuusinnat, laboratoriotuloksiin kannanotto, mielenterveys, unettomuus

En hoida: vaikeat oireet joissa kotonapärjääminen epävarmaa, pkv-lääkkeiden reseptiuusinnat, todistusasiat. Sairauslomatodistusten postittaminen kirjeellä ei ole mahdollista.

Mahdolliset yksityisasiakkaat: voin tilata laboratoriokokeita, mutta niiden tulkintaa varten sinun tulee varata uusi soittoaika minulta tai toiselta lääkäriltä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta

Pihlajalinna Nurmes

Kaarlonkatu 3, 75500 Nurmes