Hanna Ihalainen — Pihlajalinna

Hanna Ihalainen

Plastiikkakirurgi

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri tekee toimenpiteitä ja leikkauksia, joilla muokataan kehon epämuodostumia tai kehoon tulleita vammoja mahdollisimman normaaleiksi ja toimiviksi. Plastiikkakirurgian avulla voidaan myös muokata kehoa esteettisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Olen plastiikkakirurgian erikoislääkäri. Ydinosaamistani  on rintarauhaskirurgia, erityisesti rintasyövän kirurginen hoito ja jälkikorjaukset. Toimin osastonlääkärina HUS Syöpäkeskuksen Rintarauhaskirurgian klinikassa ja minulla on yli 10 vuoden kokemus rintarauhaskirurgiasta. Hoidan mielelläni rintojen esteettisiä tai syöpähoidon jälkeisiä korjauksia. Olen perehtynyt erityisesti implanttikirurgiaan ja teen myös rasvansiirtoja. Hoidan myös hyvä- ja pahanlaatuisia ihokasvaimia sekä muita ihomuutoksia. Teen tutkimusta desmoidituumoreista Helsingin yliopistossa.


Jag är specialist inom plastikkirurgi med inrikting på bröstkirurgi. Jag arbetar som avdelningsläkäre på Bröstkirurgiska enheten vid HNS Cancercentrum och jag har över 10 års erfarenhet inom bröstkirurgi. Mitt specialområde är bröstcancer och dess kirurgiska behandling. Jar är speciellt instatt i bröstimplantat och gör även fettransplantioner. Jag bedömer och opererar även god- och elakartade hudtumörer samt andra hudförändringar. Jar bedriver forskning inom desmoidtumörer vid Helsingfors Universitet.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:
Pihlajalinna Laser Tilkka
Mannerheimintie 164, 00300, Helsinki
Pihlajalinna Pikku Huopalahti
Puutarhurinkuja 2, 00300, Helsinki