Hanna Tytärniemi — Pihlajalinna

Hanna Tytärniemi

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen valmistunut lääkäriksi 2007 ja psykiatrian erikoislääkäriksi 2017. Olen työskennellyt psykiatrian alalla vuodesta 2009 lähtien, pääasiassa Oulussa ja Lapissa useissa psykiatrian erikoissairaanhoidon yksiköissä ja perusterveydenhuollon konsultoivana psykiatrina. Lisäksi minulla on aktiivinen tausta psykiatrian alan yhdistystoiminnassa. 

Olen vastaanotolla helposti lähestyttävä ja pyrin perehtymään potilaan tilanteeseen ja oireisiin kokonaisvaltaisesti maalaisjärkeä unohtamatta. Tutkin ja hoidan kaikenlaisia mielenterveyteen liittyviä oireita ja teen psykoterapia-arvioita. Huomioithan, että neuropsykiatristen oireiden (esim. ADHD-epäily) selvittely vaatii kattavasti moniammatillisia tutkimuksia ja yleensä useampia vastaanottokäyntejä. 

Psykiatrisen oireilun selvittelyssä on mielestäni tärkeää perehtyä myös aikaisempaan tutkimus- tai hoitohistoriaan. Jos sinulla on aikaisempaa hoitohistoriaa esim. mielenterveystoimistossa, toimita mielellään vastaanottokäynnille nähtäväksi esim. aikaisemmat lääkärinlausunnot. 

En uusi bentsodiatsepiinien tai ADHD-lääkkeiden reseptejä. En tee aselupa- tai ajoterveysarvioita. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kolari työterveys

Sairaalantie 8, 95900 Kolari

Pihlajalinna Levi

Levintie 1590, 99130 Levi

Pihlajalinna Pello työterveys

Ahjotie 4, 95700 Pello

Pihlajalinna Rovaniemi

Koskikatu 27b, 4krs., 96100 Rovaniemi