Heidi Karvonen — Pihlajalinna

Heidi Karvonen

Toimin työterveyshuollon erikoislääkärinä ja vastaavana työterveyslääkärinä Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren toimipisteessä. Työssäni haluan auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti tukien terveyttä, hyvinvointia sekä työssä jaksamista ja jatkamista. Vastaanotolleni ovat tervetulleita sekä suomen- että ruotsinkieliset asiakkaat. 

Olen myös yleislääketieteen erikoislääkäri ja olen aiemmin toiminut terveyskeskuslääkärinä kuuden vuoden ajan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen keskittynyt työterveyshuollon tehtäviin. Työhyvinvointi, työkyvyn tukeminen työuran kaikissa vaiheissa sekä työterveysyhteistyö ovat minua kiinnostavia aiheita. 

Keskityn työikäisten asiakkaiden hoitamiseen. Varaathan tupla-ajan vastaanotolleni, jos asiasi koskee henkisen puolen haasteita kuten väsymystä, uupumusta tai ahdistusta, työssä jaksamisen haasteita tai sinulla on useita hoidettavia asioita – samoin mikäli tarvitset B-lausunnon. Mikäli asiasi koskee ajokorttitodistusta, pyydän varaamaan ajan näitä todistuksia kirjoittavalle lääkärille.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Pihlajalinnan hinnasto

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki