Henna Parantainen — Pihlajalinna

Henna Parantainen

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

Olen työssäni erikoistunut alaraajojen pulmien hoitoon sekä urheilufysioterapiaan. Tämän lisäksi psykofyysisen fysioterapian erityisosaaja ja lähestynkin asiakasta tästä syystä mielelläni sekä mielen että kehon kautta rinnakkain.  Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki tules vaivoista kärsivät, eri ikäiset asiakkaat. 

Erityisenä mielenkiinnon kohteenani ovat rasitus- ja traumaperäisten vammojen kuntoutus ja ennaltaehkäisy sekä jaksamiseen ja lääkkeettömään kivun hoitoon liittyvät asiat. Jotta voit turvallisesti palata lajin pariin tai arkeen, vastaanotolla keskitymme jo olemassa olevan tule-ongelman lisäksi niihin seikkoihin, jotka ovat mahdollisesti johtaneet tilanteeseen. Lisäksi opettelemme luopumaan kehoa kuormittavista työasennoista tai parannamme lajinomaisen liikkumisen ergonomiaa. 

Kuntoutumisen yhteydessä pyrimme myös vahvistamaan niitä fyysisiä ominaisuuksia, jotka eivät häiritse kuntoutettavan alueen paranemisprosessia. Näin arkeen palaaminen on sujuvaa ja miellyttävää liikkujalle tai urheilijalle. Vastaanottotyöni lisäksi toimin fysioterapeuttina salibandy seurassa nuorten ja aikuisten parissa. Oma lajitaustani tanssin parista antaa minulle näkemystä myös esteettisten lajien edustajien kuntoutukseen. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Lahti

Rauhankatu 14-16, 15110 Lahti