Ilana Stolberg, Terveystieteiden maisteri — Pihlajalinna

Ilana Stolberg

Painonhallintaklinikan ravitsemusterapeutti
Ravitsemusterapeutti

Ravitsemusterapeutti auttaa ja neuvoo ravitsemukseen liittyvissä asioissa muun muassa urheilijoita, urheilevia junioreita tai liikkujia.

Terveystieteiden maisteri

Onko sinulla elämäntapoihisi liittyviä muutostoiveita, joiden toteutukseen kaipaisit tukea? Mietityttääkö  sinua jokin syömiseen liittyvä asia tai haluaisitko parantaa suhdettasi syömiseen tai omaan kehoosi? Olet erittäin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni paikan päällä tai etänä missä tahansa ruokavalioon ja elämäntapamuutoksiin liittyvissä asioissa. 

Olen terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Ravitsemusohjaukseni lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeet, toiveet ja voimavarat. Huomioin asiakkaan elämäntilanteen aina kokonaisuutena ja tarkastelen käsillä olevia asioita monesta eri näkökulmasta asiakkaalle parhaan ratkaisun löytämiseksi. Ravitsemusterapeuttina haluan pohtia yhdessä juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja ja suunnitella sopivan kokoisia sekä mahdollisimman konkreettisia askelia, joilla tavoitteet saavutetaan. Minulla on kokemusta muun muassa painonhallinnan, kohonneiden veren rasva-arvojen, vatsavaivojen sekä erilaisten sairauksien, kuten keliakian, syömishäiriöiden ja diabeteksen ravitsemushoidosta.

Huomaathan, että tullessasi vastaanotolle työterveyshuollon kautta, sinulla tulee olla työterveyshuollon ammattilaisen tekemä lähete ravitsemusterapiaan.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ravitsemusterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, venäjä
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki