Ilpo Myllykoski — Pihlajalinna

Ilpo Myllykoski

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen yleislääketieteestä kiinnostunut lääkäri. Minulla on kokemusta monipuolisesta terveyskeskustyöskentelystä. Minulle on tärkeää ihmisen kohtaaminen ja hoitaminen kokonaisuutena. Haluan perehtyä jokaisen terveystilanteeseen huolellisesti. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä potilaita kaikissa yleislääkärin työhön kuuluvissa vaivoissa ja sairauksissa. Yleislääkärinä osaan tunnistaa tilanteita, jolloin tilanne vaatii jatkoselvittelyä sairaalassa tai jollakin muulla lääketieteen erikoisalalla. Vastaanotolleni voit hakeutua aina, kun sinulla on kysyttävää terveyteesi liittyen. 

Teen myös pientoimenpiteitä, kuten nivelinjektioita, ihomuutosten poistoja, koepalan ottoja, märkäpaiseiden avauksia sekä kynnen poistoja. 

Varaathan pidemmän ajan, mikäli sinulla on useampi asia, tarvitset lausuntoa johonkin tai asiasi muuten vain tarvitsee pidempää perehtymistä.

En uusi vastaanotoillani PKV-lääkkeitä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 80 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 100 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Oulainen

Reservikomppaniankatu 11, 86300 Oulainen

Pihlajalinna Raahe

Kirkkokatu 28, 92100 Raahe