Irina Eisman — Pihlajalinna

Irina Eisman

Mielen Pihlajalinna
Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen kokenut oikeuspsykiatrian erikoislääkäri, jolla on pitkä, yli 25 vuoden monipuolinen ja laaja- alainen työkokemus potilastyöstä, mielenterveyshäiriöiden, neuropsykiatrisen  häiriöiden diagnostiikasta ja hoidosta. Hoidan aikuisia ja yli 12-vuotiaita nuoria. Osaamisaluettani ovat myös vanhuspsykiatria ja kehitysvammapsykiatria, sekä nuorisopsykiatria. Vahvuuksiini kuuluu psykiatrinen lääkehoito ilman rajoituksia, ei kuitenkaan uusi muiden määräämiä rauhoittavia. Hoidan asiakkaita myös elämänkriiseissä. 

Teen työkyky- ja psykoterapia-arvioita, erilaisia lausuntoja mm. oikeudenkäyntiä ja edunvalvontaa varten, lastensuojeluun, poliisiin, psykoterapiaan, kuntoutustukea ja eläkettä varten. Teen myös konsultaatioita työterveys- ja muiden lääkäreiden lähettämille potilaille.

 

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Oikeuspsykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, venäjä
Toimipisteet:

Etävastaanotto