Irina Rannikko, Psykologian lisensiaatti — Pihlajalinna

Irina Rannikko

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Psykologian lisensiaatti

Olen filosofian tohtori, psykologian lisensiaatti, neuropsykologian erikoispsykologi. Minulla on 17 vuoden työkokemusta lasten, nuorten ja aikuisten neuropsykologisista tutkimuksista ja kuntoutuksesta. 

Teen neuropsykologisia tutkimuksia lapsille ja nuorille (2v.- 15v.): kognitiiviset kehitystason arviot, oppimiskyvyn ja koulukypsyysarviot, neuropsykiatriset häiriöt (ADHD/ADD, autismi), kehitykselliset kapea-alaiset kognitiiviset erityishäiriöt (mm. lukihäiriö, hahmotushäiriö, käytöshäiriö), aivovammat, neurologiset sairaudet (mm. aivokasvaimet, CP-vamma, aivoverenkiertohäiriöt).

Teen neuropsykologisia tutkimuksia aikuisille (16v. alkaen): aivovammat, neurologiset sairaudet (mm. aivokasvaimet, aivoverenkiertohäiriöt, MS-tauti, Parkinsonin tauti, muistihäiriöt), edunvalvonta- ja oikeustoimikelpoisuusarviot, työnkyvyn arviot, ajokyvyn arviot, neuropsykiatriset häiriöt (ADHD/ADD, autismi), oppimisvaikeudet. 


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Erikoispsykologikoulutus, neuropsykologia

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu