Jouko Pakarinen — Pihlajalinna

Jouko Pakarinen

Mielen Pihlajalinna
Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen laillistettu psykologi. Otan vastaan työterveyshuollon asiakkaiden lisäksi yksityisasiakkaita. Teen myös lyhytterapiaa. Keskustelun aiheet voivat liittyä esimerkiksi työssä jaksamiseen, stressiin, palautumiseen, mielialaan, ihmissuhteisiin tai erilaisiin elämän kriisitilanteisiin. Myös erilaisista mielenterveyden ongelmista kärsivien asiakkaiden kanssa työskentelystä on itsellä pitkä kokemus, esim. masennus, ahdistuneisuushäiriö, paniikkihäiriö, uniongelmat jne. Vastaanotollani on lisäksi mahdollista tehdä keskittymiskyvyn ja tarkkaavuuden pulmiin liittyviä tutkimuksia, esim. ADHD. Etävastaanottojen kohdalla ADHD-tutkimuksiin ohjaudutaan Mielen huoli - linjan kautta.

Jos haluat varata ajan ADHD-tutkimuksiin tai saada lisätietoa niistä, soita Mielen huoli -linjalle (puh. 010 312 023 arkisin klo 8-18; puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Työterveyspsykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Etävastaanottokäynti Mielen Pihlajalinna, 45 min: 119 euroa

Etävastaanottokäynti Mielen Pihlajalinna, 60 min: 150 euroa

Etävastaanottokäynti Mielen Pihlajalinna, 90 min: 190 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 139 euroa

Työterveyshuollon vastaanottokäynnillä hinta yrityksen työterveyshuoltosopimuksen mukaan. Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu