Juho Mertanen — Pihlajalinna

Juho Mertanen

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

- - - For English please see below - - -

Tarjoan psykologista apua mielen hyvin- ja pahoinvoinnin kysymyksiin. Työterveyspsykologina erityistä osaamisalaani ovat työssä jaksamisen ja kuormittumisen teemat. Voin tukea myös johtamisen ja työyhteisöjen toimivuuden kehittämisessä.

Laajasti mielenterveystyötä tehneenä voin tarjota tukea myös vaikeammissa tilanteissa, kuten elämäntilannekriisien, masennuksen, ahdistuksen, riippuvuuksien ja traumojen kanssa sekä neurokirjon ilmiöiden kuten ADHD:n kysymyksissä. Huomaathan kuitenkin, että mahdollisissa diagnosointi- ja lääkitysasioissa en voi psykologina olla avuksi, olethan sellaisten kanssa yhteydessä lääkäriin. Jos toivot tukea läheisesi jaksamiseen tai hoitoonohjaukseen, suosittelen olemaan yhteydessä alueesi julkisen tai järjestösektorin toimijoihin.

Työskentely vastaanotoillani perustuu aina omiin toiveisiisi ja tavoitteisiisi, joita on usein hyödyllistä kirjoittaa ylös jo ennen tapaamista. Ongelmien vähentämisen rinnalla minulle on tärkeää tehdä näkyväksi hyvinvointia ja toivoa tukevia voimavarojasi.

Kalenterin livevastaanotot on mahdollista muuttaa etämuotoon, mainitset vain toiveestasi lisätietokentässä.


Vastaanottotyön ohella mm. koulutan, konsultoin ja työnohjaan. Lisätietoja taustastani löydät sivulta https://www.lanttumaakari.com


- - -

I offer psychological support ranging from occupational health and work-life balance issues to personal life and mental health. Topics can include stress, relationships, anxiety, depression, addictions and such. I've also specialized in psychological trauma and can support humanitarian worker and volunteer well-being.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Työterveyspsykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti (myös etä), 60 min: 135 euroa

Työterveyshuollon käynnit hinnaston mukaisesti.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Pihlajalinna Vantaa

Elannontie 5 (2krs.), 01510 Vantaa