Juho Mertanen — Pihlajalinna

Juho Mertanen

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

🧠🕊️💚🌍🌈

- - - For English please see below - - -

Olen Juho, psykologian maisteri ja työterveyspsykologi. Tuen yksilöitä ja organisaatioita kohti parempaa psyykkistä hyvinvointia ja mieliystävällisiä toimintamalleja. Tyypillisiä yksilövastaanotoillani käsiteltäviä ongelmia ovat elämänkriisit, uupuminen, ahdistus, masennus, stressi, uniongelmat ja ihmissuhderistiriidat joko työyhteisössä tai muun elämän piirissä. Organisaatioiden tapauksessa keskustellaan usein johtamisesta, toimintatapojen kehittämisestä ja työilmapiiriasioista. Keskusteluissa etsitään myös niitä elämän osa-alueita, jotka yhä toimivat, ja vahvistetaan niitä.

Yhteistyömme perustuu aina sinun toiveisiisi ja tavoitteisiisi, joita kohti etenemistä myös seuraamme yhdessä. Usein on hyödyllistä kirjoittaa ajatuksiaan paperille jo ennen ensimmäistä tapaamistamme.

Yksilövastaanottojen lisäksi mm. koulutan mielenterveysaiheista, valmennan esihenkilöitä, työnohjaan ja toimin konsultoivana asiantuntijana mielenterveyspalvelujärjestelmäämme kehittävässä työryhmässä. Minulla on monipuolisesti kokemusta yritysmaailmasta, sote-sektorilta sekä järjestöistä, joiden piirissä olen toiminut ja valmentanut myös humanitaariseen sektoriin liittyen. Lisätietoja taustastani sekä eri medioihin antamiani haastatteluita löydät sivulta https://www.lanttumaakari.com. Vapaamuotoisempaa mielen hyvinvointiin liittyvää sisältöäni sosiaalisen median kanavissa.

Kaikki aikani on mahdollista toteuttaa myös videoitse. Mainitse toiveesta ajanvarauksen viestikentässä, mikäli etävaihtoehto ei ole automaattisesti tarjolla. 60 minuutin vastaanottoaikani jakautuu 45 minuutin tapaamiseen ja tämän jälkeen tapahtuvaan kirjaamiseen. 

- - -

I offer psychological support ranging from occupational health and work-life balance issues to personal life and mental health. Topics can include stress, relationships, anxiety, depression, addictions and such. I've also specialized in supporting humanitarian worker and volunteer well-being. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Työterveyspsykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

Pihlajalinna Vantaa

Elannontie 5 (2krs.), 01510 Vantaa