Jussi Törmä — Pihlajalinna

Jussi Törmä

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Hei. 

Teen psykologin, työterveyspsykologin ja psykoterapeutin työtä vuosien kokemuksella. Olen keskittynyt työterveyshuollon konsultaatiotapaamisiin ja lyhytterapiaan, mutta otan vastaan myös yksityisiä potilaita. Autan asiakkaitani ratkaisemaan erilaisia työnteon ja siviilielämän ongelmia. Työotteeni on aktiivinen, empaattinen ja keskusteleva. Tavoitteeni on löytää ongelmiin konkreettisia ja tehokkaita ratkaisuja yhdessä potilaani kanssa. Minulla on pätevyys kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan (YET). 


Kalenterini ajat on merkitty etävastaanotoiksi, mutta voit tulla tapaamiseen myös Pihlajalinna Kankaanpään lääkäriasemalle. (Parillisten viikkojen torstaisin vastaanottoni on yleensä Pihlajalinna Parkanon työterveyshuollossa ja nämä ajat varataan vain työterveyshoitajien kautta.) 


ETÄVASTAANOTOSTA: Etäyhteyden avulla säästät aikaa ja matkakuluja. Tarvitset rauhallisen tilan, tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni, verkkoyhteyden sekä Chrome- tai Firefox- selaimen. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit avata tietoturvallisen etäyhteyden verkkopankkitunnuksilla. Sinun ei tarvitse ladata tietokoneelle uusia ohjelmia. Yhteys toimii yleensä hyvin myös älypuhelimella tai tabletilla. Älypuhelin ehdottaa automaattisesti ilmaisen sovelluksen asentamista. Kysy tarvittaessa neuvoa sähköpostilla.  


En ota uusia kuntoutuspsykoterapiapotilaita. Voit etsiä psykoterapeuttia Kelan sivujen kautta: https://asiointi.kela.fi/palvelutuottajarekisteri/

Lääkemääräykset, laajemmat psykologiset tutkimukset ja lasten pitkäkestoisempi hoito eivät kuulu palveluihini. En tee Kelan paripsykoterapiaa, mutta voin tarjota neuvoja parisuhdeongelmissa. Halutessasi voit kysyä tarkemmin sähköpostilla.  

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Psykoterapeutti

Työterveyspsykologi

Psykoterapian erityispätevyys

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Yksityinen vastaanottokäynti 100 euroa (+ toimistokulut ja Kantamaksu yht. 7,4 euroa)

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kankaanpää

Kuninkaanlähteenkatu 8, 38700 Kankaanpää

Pihlajalinna Parkano

Parkanontie 33, 39700 Parkano