Laboratorio Oulainen — Pihlajalinna

Laboratorio Oulainen

Laboratorio

Laboratoriotutkimuksiin tarvitaan pääsääntöisesti lääkärin lähete. Paikalle on hyvä saapua noin 15 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta verenkierto ehtii tasaantua. Verkkoajanvarauksen kautta ei ole mahdollista tulla sokerirasitukseen tai kliinisen fysiologian tutkimuksiin, kuten ekg tai spirometria. (Näihin ajanvaraus puhelimitse: 010 312 010). 


Saapumisohje: Keskuskatu 7, Oulainen. Laboratorio sijaitsee työterveyshuollon tiloissa pankkitalon toisessa kerroksessa. Sisäänkäynti pankin parkkipaikan puolelta taloa tai Kaarikadun puolelta. Sisällä opasteet.

Varattavien aikojen pituuden: Näytteenotto 20 min. EKG 20 minuuttia. Näytteenotto ja EKG 40 min. Spirometria 40 min. Mikäli tarvitset valmistautumisohjeita, varaa soittoaika Oulaisten työterveyshoitajalle ennen ajanvarausta laboratorioon.

Kotona otettuja näytteitä voi tuoda labraan sen aukioloaikoina, tai työterveyshoitajan kanssa erikseen sovittuna aikana.

Vieritutkimukset Oulaisissa: Virtsan kemiallinen seulonta, CRP, EKG ja StrepA.


Oulaisten yksikössä ei oteta koronanäytteitä. Tarvittaessa hakeuduthan testiin Pihlajalinnan testauspisteeseen Ouluun tai omaan terveyskeskukseen.

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Oulainen

Reservikomppaniankatu 11, 86300 Oulainen