Lauri Lindroos — Pihlajalinna

Lauri Lindroos

Käsikirurgi

Käsikirurgi on erikoistunut käden vammojen hoitoon ja leikkauksiin.

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Hei.

Toimin käsikirurgina Pihlajalinna ITEllä Joensuussa ja Kuopion Leväsentiellä. Käsikirurgisia potilaita olen hoitanut päätoimisesti vuodesta 2007. Olen koulutukseltani käsikirurgian erikoislääkäri eli olen erikoistunut yläraajan vammojen ja sairauksien diagnosointiin ja hoitoon.  


Puoleeni voi kääntyä kaikissa aikuisten ja lasten käden, ranteen ja kyynärpään sairauksissa (mm hermopinteet, jännetuppitulehdus, kasvaimet, nivelrikko) ja vammoissa (murtumat, nivelside-, jänne -ja hermovammat).  Olkapään alueen ongelmista kärsiville suosittelen nykyisin ensisijaisesti suoraan olkapään hoitoon erikoistuneiden olkapääortopedien (kuten Marko Nyyssönen Joensuussa tai Antti Joukainen Kuopiossa) vastaanotolle hakeutumista. 

 

Olen työssäni erittäin huolellinen ja pyrin muodostamaan mahdollisimman tarkan kokonaiskuvan potilaistani ihmisenä ennen hoitopäätöksien tekemistä. Hoitopäätökset pyrin tekemään potilaan kanssa yhdessä, mutta toki alan asiantuntijana annan aina vahvan suosituksen hoitolinjasta noudattaen tieteellistä näyttöä.  


Erityisosaamisaluettani käsikirurgian sisällä ovat rannevammat ja niiden hoitaminen käyttäen nykyaikaisia välineitä ja mahdollisuuksien mukaan tähystyskirurgiaa. Teen tähystystoimenpiteitä myös pienempiin niveliin kuten rystysiin ja peukalon tyveen sekä kyynärpäähän. 


En harrasta purjehdusta enkä golfia, mutta pyöräilen työmatkat aina kun mahdollista. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Käsikirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 10 min: 75 euroa

Vastaanottokäynti, 20 min: 115 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 156 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio