Maarit Joutila — Pihlajalinna

Maarit Joutila

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

  

Olen tuki- ja liikuntaelimistön kiputilohin ja ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti, työfysioterapeutti minulla on myös suoravastaanottopätevyys. 

Minulla on 30 vuoden työkokemus eri-ikäisten asiakkaiden akuuteista ja kroonisista tuki- ja liikuntaelin vaivoista niiden tutkimisesta, hoitamisesta, kuntouttamisesta sekä ennaltaehkäisemisestä (niska, olkapää, rintaranka, alaselkä, si-nivel, lonkka, polvi). Olen työskennellyt sekä yksityisellä puolella ja erikoissairaanhoidossa (fyspkl). Vahvin osaamisalueeni on alaselkä potilaiden tutkimisesta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Pitkän työurani aikana olen syventänyt osaamistani useilla ammatillisilla ja menetelmä- koulutuksilla (mm manuaalisen hoidon ja kuntoutuksen, faskia, kinesioteippaus ym). Lisäksi olen pilates- kehonhuolto- ja bodypump ohjaaja.

Tavoitteenani on kohdata sinut yksilönä ja yhteistyöllä kanssasi löytää sinulle toimivat menetelmät, joilla pystymme vaikuttamaan työ-ja toimintakykyysi ja sitä kautta kivun helpottumiseen. TERVETULOA!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Työfysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Seinäjoki

Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki