Maarit Joutila — Pihlajalinna

Maarit Joutila

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

  

Olen tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin, ongelmiin ja niiden kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti, työfysioterapeutti minulla on myös suoravastaanottopätevyys. 

Minulla on 30 vuoden työkokemus eri-ikäisten asiakkaiden akuuteista ja kroonisista tuki- ja liikuntaelin vaivoista niiden tutkimisesta, hoitamisesta, kuntouttamisesta sekä ennaltaehkäisemisestä (niska, olkapää, rintaranka, alaselkä, si-nivel, lonkka, polvi, jalkaterä). Olen työskennellyt sekä yksityisellä puolella ja erikoissairaanhoidossa (fyspkl). Vahvin osaamisalueeni on alaselkä potilaiden tutkimisesta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Lisäksi osaamistani on ennen ja leikkauksien jälkeinen kuntoutus selkä, olkapää, polvi, jalkaterä. Pitkän työurani aikana olen syventänyt osaamistani useilla ammatillisilla ja menetelmä- koulutuksilla (mm manuaalisen hoidon ja kuntoutuksen, Kinetic Control, faskia,spiraalistabilaatio  kinesioteippaus ym). Lisäksi olen pilates- kehonhuolto- ja bodypump ohjaaja.

Tavoitteenani on kohdata sinut yksilönä ja yhteistyöllä kanssasi löytää sinulle toimivat menetelmät, joilla pystymme vaikuttamaan työ-ja toimintakykyysi ja sitä kautta kivun helpottumiseen. TERVETULOA!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Työfysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Seinäjoki

Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki