Maarit Toppala — Pihlajalinna

Maarit Toppala

Mielen Pihlajalinna
Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Olen psykoterapeutti ja erityistason perheterapeutti. Minulla on myös 1,5 vuotta kestänyt traumojen hoidon ja rakenteellisen dissosiaatiohäiriön vakauttamisen koulutus.

Minulle on hoitosuhteessa tärkeää luottamuksellisen ja kunnioittavan ilmapiirin luominen. 

Olen toiminut psykoterapeuttina yli 20 vuotta ja vahvuuteni on laaja-alainen terapiaosaaminen erilaisista mielenterveyden haasteista. Yleisiä ovat erilaisista syistä johtuvat ahdistuneisuus, uupumus-ja masennusoireet. Ahdistuneisuutta voimistaa usein tunne siitä, että on keinoton oman voinnin ja tilanteensa suhteen.

Emme tule ajatelleeksi, että ongelmien taustalla on usein itselle vaikeat, käsittelemättä jääneet kokemukset ja tunteet. Sen sijaan ajattelemme, että ongelma on ainoastaan tämänhetkinen tilanne, jonka koemme ja jonka haluaisimme muuttaa.

Autan sinua työstämään itseä häiritseviä oireita tai ajankohtaista ongelmaa. Aina ei tarvitse kyetä muuttamaan ulkoisia olosuhteita. Käyntejä voi olla muutama kerta tai toteutua tarvittaessa myös pidempään.

Voit kääntyä puoleeni itseä häiritsevien oireiden, kokemiesi haasteiden vuoksi tai mikäli tarvitset apua elämäntilanteesi selkeyttämiseksi.

Työskentelytapani on ihmisläheinen ja välittävä. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi
Toimipisteet:

Etävastaanotto