Maiko Kangro — Pihlajalinna

Maiko Kangro

Mielen Pihlajalinna
Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja tehnyt sekä poliklinikka- että sairaalatöitä, mutta viimeiset pari vuotta olen työskennellyt vain avohoidon potilaiden kanssa. Hoidan kaikkia yleisimpiä mielenterveyshäiriöitä, mutta henkilökohtaisesti kiinnostaa eniten ADHD/ADD, mielialahäiriöt (depressio ja kaksisuuntainen mielialahäiriö) ja ahdistushäiriöt. Mm. teen ADHD/ADD:n ja autismikirjon häiriön diagnostiikkaa.

En uusi muiden lääkäreiden kirjoittamia PKV-reseptejä, en hoida päihderiippuvuuksia. Hoidan potilaita 18.v. alkaen. Teen työkyky-, sairausloma- ja psykoterapia-arvioita ja niiden perusteella B-lausuntoja. Laadin lausuntoja Puolustusvoimille lykkäystä varten. En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja. 

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etäyhteydellä. Tervetuloa!


Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 30 min: 155 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 260 euroa

Ensikäynti/ Vastaanottokäynti, 90 min: 465 euroa

Ensikäynti/ Vastaanottokäynti, 120 min: 565 euroa

Reseptien uusiminen 30-50e, B-lausunto laajuudesta riippuen 170-230e. Muut lausunnot laadintaan käytetyn ajan mukaan. (Lausuntojen hinnat tulevat vastaanottohintojen lisäksi.)

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, viro, englanti, saksa
Toimipisteet:

Etävastaanotto