Takaisin
Mari Yrjölä — Pihlajalinna

Mari Yrjölä

Diabeteshoitaja
Hoitaja
Univalmentaja

Työskentelen diabeteshoitajana Pihlajalinna Dextrassa Munkkivuoressa. Lisäksi toimin Diabetes- ja Painonhallintaklinikan vastaavana hoitajana, univalmentajana ja pidän myös terveydenhoitajan vastaanottoa. 

Koulutukseltani olen terveydenhoitaja AMK ja sairaanhoitaja AMK. Lisäksi olen osallistunut moniin diabeteshoitotyön koulutuksiin ja kouluttautunut univalmentajaksi.

Diabetes-vastaanotolla annan ohjausta elämäntapa-asioissa (ravitsemus, liikunta ja painonhallinta) sekä lääkitykseen liittyvissä asioissa (mm. insuliinihoidon tai muun pistettävän lääkkeen aloitus). Otan jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioon ja annan aina yksilöllistä ohjausta. Kaikki diabetes-aikani ovat varattavissa sekä etä- että tavallisena vastaanottona. Varaathan diabeteskäynnille aina 60min ajan vastaanottotyypistä huolimatta.

Univalmentajana olen perehtynyt unettomuuden lääkkeettömään hoitoon. Lyhyt- tai  pitkäkestoisesta unettomuudesta kärsivät voivat hakeutua vastaanotolleni joko lääkärin tai hoitajan ohjaamana sekä myös ilman lähetettä (soittopyyntö tai yhteydenottopyyntö nettisivujen kautta). Ohjausta järjestetään sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena.

Terveydenhoitajana teen matkailijoiden rokotussuunnitelmia sekä annan rokotteita ja lääkeinjektioita sekä lapsille että aikuisille. Teen ajanvarauksella myös CERAD-muistitutkimuksia, ompeleiden ja hakasten poistoja sekä korvahuuhteluja. Voit varata minulle ajan myös verenpaineseurantaan tai terveystarkastukseen. En tee haavanhoitoja.


Ohjeet ajanvaraukseen:

* diabetes-vastaanotto 60min

* CERAD-muistitutkimus 60min

* univalmennus 60min

* matkailijoiden rokotussuunnitelma 40min

* rokotusten tai lääkeinjektioiden anto 20min

* ompeleiden/hakasten poisto tai korvahuuhtelu 20minErikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Terveydenhoitaja (AMK)

Diabeteshoitaja

Univalmentaja

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 29 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 42 euroa

Vastaanottokäynti, 40 min: 55 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 82 euroa

Hintoihin lisätään kantamaksu 1,50€, toimistomaksu 8,90€ sekä mahdolliset toimenpidelisät tai rokotteen hinta.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)
Raumantie 1 a, 00350, Helsinki