Maria Meriläinen — Pihlajalinna

Maria Meriläinen

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

Olen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, kiputiloihin ja niiden kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti (Yamk). Minulla on 20 vuoden työkokemus akuuttien ja kroonisten TULE-ongelmien hoidosta ja kuntoutuksesta. Työkokemusta on erikoissairaanhoidosta (fyspkl, ortpkl) sekä yksityiseltä puolelta. Olen erikoistunut selän, SI-nivelten, olkapään ja alaraajojen vammojen sekä kiputilojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Vahvaa osaamisaluetta ovat myös ennen leikkausta ja leikkausten jälkeinen fysioterapia. 


Osaamistani olen syventänyt vuosien aikana laajalti erilaisilla ammatillisilla ja  menetelmä-koulutuksilla (mm. MDT, Kinetic Control, Faskia, Spiraalistabilaatio, teippaus). Olen myös Aivoterveysosaaja ja pyrin työlläni vaikuttamaan positiivisesti jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oman urheilu- ja valmennustaustani kautta työskentelen paljon erilaisten urheiluvammojen ja rasitusperäisistä ongelmista kärsivien urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien lasten ja aikuisten kanssa. 


Fysioterapiakäynnillä tavoitteena on löytää syitä ongelmien syntymiseen ja sitä kautta lievittää ja poistaa oireita sekä myös ennaltaehkäistä oireita tulevaisuudessa. Tutkin ja arvioin asiakkaan tilannetta kokonaisvaltaisesti. Käytän työssäni sekä manuaalista että aktiivista fysioterapiaa. Tärkeintä on etsiä juuri sinulle sopivat ratkaisut ja hoitokeinot. 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Seinäjoki

Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki