Marko Sunnari — Pihlajalinna

Marko Sunnari

Käsikirurgi

Käsikirurgi on erikoistunut käden vammojen hoitoon ja leikkauksiin.

Toimin käsikirurgian erikoislääkärinä Pihlajalinna Hiirosessa. Kiinnostukseni kohteena ovat erityisesti kyynärseudun sekä ranteen alueen vammat, mutta käsikirurgina olen tottunut hoitamaan kaikenlaisia yläraajan vammoja ja sairauksia kyynärpäästä sormenpäihin potilaan iästä riippumatta.
Usein käden alueen ongelmissa diagnoosi selviää pelkästään potilasta kuuntelemalla ja kättä tutkimalla, mutta koska minulta puuttuu edelleenkin röntgenkatse ja kristallipallo, niin en epäröi pyytää lisätutkimuksia, jos niitä tarvitaan. Erityisesti rannevammoissa MRI-tutkimuksesta on hyötyä.

Kirurgikin hoitaa ensisijaisesti muutoin kuin leikkaamalla ja pidän leikkaushoitoa viimeisenä vaihtoehtona, varsinkin rasitusperäisissä ongelmissa, mutta joskus leikkaushoito voi olla tarjolla olevista hoitovaihtoehdoista järkevin. Pyrin vastaanotollani antamaan kattavan informaation ongelmasta sekä eri hoitovaihtoehdoista. Työni on moniammatillista ja erityisen paljon tukeudun jatkohoidossa meillä työskentelevän käsiterapeutin erinomaiseen ammattitaitoon.
    

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Käsikirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 110 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 150 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu