Martti Lakovaara — Pihlajalinna

Martti Lakovaara

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Minulla on pitkä kokemus lantion ja alaraajojen vammojen ja sairauksien hoidosta. Olen erityisesti perehtynyt polven vammoihin ja sairauksiin. Myös urheiluun ja liikuntaan liittyvät vammat ovat erityisosaamistani.

Olen toiminut vammojen hoitoon erikoistuneena erikoislääkärinä Oulun Yliopistollisessa sairaalassa 20 vuotta ja sittemmin yksityissairaaloissa yhteensä n. 30 vuotta. Tällä hetkellä työskentelen Pihlajalinna Hiirosessa. Olen erityisesti perehtynyt lantion ja alaraajan vammoihin ja sairauksiin. Erityisosaamiseni kohdistuu polven vammoihin ja   sairauksiin. Suuri osa potilaistani on liikunnallisesti aktiivisia urheilijoita sekä aktiivikuntoilijoita. Hoidan toki myös aivan kaikkia apua em. vaivoissa tarvitsevia ihmisiä. Noin 20 vuoden ajan olen toiminut Oulun Kärppien liigajoukkueen ja A-juniorijoukkueen ortopedina. Lisäksi toimin useiden muiden urheilujoukkueiden konsultoivana ortopedina esimerkiksi salibandyssa. Potilaitani pelaa myös Pohjois-Amerikan jääkiekkosarjassa NHL:ssä sekä   Venäjän liigassa KHL:ssa. Itse harrastan musiikkia ja monipuolisesti liikuntaa. Urheilulajeista erityisesti golf, tennis, pyöräily, uinti, vapaalasku ja hiihto ovat lähellä sydäntäni.    

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu