Mia Puuska — Pihlajalinna

Mia Puuska

Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Olen psykoterapeutti (Valvira, Kela) ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Omaan monipuolisen työkokemuksen lievien, keskivaikeiden ja vaikeiden mielenterveyden häiriöiden hoidosta.

Erityisosaamiseni on urheilijoiden sekä urheilu-uran jo päättäneiden mielen hoito. Hoidan laaja-alaisesti yli lajirajojen urheiluun liittyviä erityiskysymyksiä. Tällaisia ovat mm. suorituskyvyn alentuminen, ylikuormitustilat, loukkaantumiset, aivotärähdykset, leikkaukset, sairastumiset, kauden väliin jääminen tai uran päättyminen, joihin liittyy psyykkistä oireilua. Hoidan myös masennus-, ahdistus-, kriisi- ja traumatiloja sekä potilaita, joilla on todettu jokin mielenterveyden häiriö. Olen itse entinen olympiatason urheilija ja toimin myös mm. Jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen yhteistyökumppanina. Teen vastaanottoja myös etänä. 

Lyhytpsykoterapeuttinen hoitojakso, esimerkiksi 1-10 tapaamista soveltuu äkillisiin tilanteisiin ja rajattuihin hoitotavoitteisiin. Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat on suunnattu ensisijaisesti urheilijoille.

Kysynnän vuoksi ajanvaraustiedustelut sähköpostitse mia.puuska@pihlajalinna.fi. Lisätietoja www.coremia.fi

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykoterapeutti

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 115 euroa

Kelan kuntoutuspsýkoterapiat erillisen sopimuksen mukaan

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Pihlajalinna Kelloportti
Kelloportinkatu 1 D, 33100, Tampere
Pihlajalinna Koskiklinikka
Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100, Tampere