Mia Puuska — Pihlajalinna

Mia Puuska

Mielen Pihlajalinna
Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Olen psykodynaaminen yksilöpsykoterapeutti (Valvira, Kela) ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Omaan monipuolisen työkokemuksen lievien, keskivaikeiden ja vaikeiden mielenterveyden häiriöiden hoidosta.

Erityisosaamiseni on urheilijoiden sekä urheilu-uran jo päättäneiden mielen hoito. Hoidan laaja-alaisesti yli lajirajojen urheiluun liittyviä erityiskysymyksiä. Tällaisia ovat mm. suorituskyvyn alentuminen, ylikuormitustilat, loukkaantumiset, aivotärähdykset, leikkaukset, sairastumiset, kauden väliin jääminen tai uran päättyminen, joihin liittyy psyykkistä oireilua. Hoidan myös masennus-, ahdistus-, kriisi- ja traumatiloja sekä potilaita, joilla on todettu jokin mielenterveyden häiriö. Olen itse entinen olympiaurheilija ja toimin myös mm. Jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen yhteistyökumppanina.  

Lyhytpsykoterapeuttinen hoitojakso, esimerkiksi 1-10 tapaamista soveltuu äkillisiin tai pitkittyneisiin tilanteisiin, joissa työskentely kohdentuu rajattuihin tilanteisiin ja tavoitteisiin. Vastaanotot voidaan toteuttaa joko lähi- tai videovastaanottoina. Ajanvaraukset Pihlajalinnan puhelinpalvelusta  010 312 010.

Kokemusten ja tunteiden laaja-alainen käsittely, itsen ja elämänhistorian syvempi ymmärtäminen sekä sisäisten ristiriitojen ja oman toiminnan pysyvämpi muuttuminen vaatii pitkäkestoista psykoterapiaa. Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat on suunnattu ensisijaisesti urheilijoille tai lopettaneille urheilijoille. Teen Kela-terapiaa myös etänä. Kela-paikkoja voi tiedustella [email protected].

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykoterapeutti

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 120 euroa

Kelan kuntoutuspsykoterapiat sovitaan erikseen

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere