Mila Kosonen — Pihlajalinna

Mila Kosonen

Mielen Pihlajalinna
Psykiatrinen sairaanhoitaja
Univalmentaja
Mielen huoli -hoitaja

  

Olen koulutukseltani mielenterveystyön kliininen asiantuntija (YAMK) ja sairaanhoitaja. Olen suorittanut lyhytterapeuttisen menetelmän koulutuksen (KAT) sekä olen sertifioitu CBT-I unettomuusterapeutti perehtyen unettomuuden lääkkeettömään hoitoon. Minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus nuorten sekä aikuisten mielenterveys- ja päihdetyöstä matalan kynnyksen palveluista psykiatriseen akuuttihoitotyöhön.

Tarjoan lyhytterapiaa, univalmennusta sekä yksittäisiä tuki- ja neuvontakäyntejä nuorille (yli 13- vuotiaille) ja aikuisille asiakkaille. Lisäksi teen ADHD tutkimuksiin liittyviä DIVA haastatteluja. Työskentelyotteeni on aktiivinen ja tavoitteellinen. Yhdessä tutkien tilannettasi, ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintatapojasi etsien konkreettisia keinoja muuttaa tilannettasi toivomaasi suuntaan. Työskentelymenetelmiä keskustelun lisäksi voivat olla esimerkiksi tapaamisten välillä tehtävät harjoitteet, jotta muutokset yltäisivät arkeesi asti. Voit kääntyä puoleeni matalalla kynnyksellä niin pienissä kuin suuremmissakin elämän haasteissa.

Kaikki vastaanottoni ovat etävastaanottoja. Vastaanoton voimme toteuttaa puhelimitse tai videoyhteyksin.  Voit varata ajan minulle yksityisasiakkaana, työterveyshuollon asiakkaana tai vakuutusyhtiön asiakkaana. 

 ADHD-ajanvaraukset hoidetaan Mielen huoli -linjan kautta puh. 010312023.  

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Mielen Huoli-hoitaja

Univalmentaja

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto