Nahreen Enkvist, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Nahreen Enkvist

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Huom! Otamme vastaan työterveyshuollon ja itse maksavia asiakkaita yksityispuolella. Terveyskeskustoiminta on erikseen.


Olen työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri. Minulla on vuosien kokemus yleislääkärinä olemisesta sekä julkisella että yksityisellä. Olen ollut terveyskeskuksessa ja keskussairaaloissa eri puolella Suomea töissä, mm. päivystänyt sekä työskennellyt lastentaudeilla. Viimeisimpänä olen tehnyt työterveyshuoltoa yksityisellä.

Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Lääkärinä olen ystävällinen ja perusteellinen moniosaaja. Vastaanotollani pyrin luomaan rauhallisen ja turvallisen ilmapiirin, jotta lääkärissä käynnistä tulisi mahdollisimman miellyttävä.

Teen myös yleislääkäritasoisia toimenpiteitä. 

Varaa ystävällisesti tupla-aika, jos on monta asiaa/vaivaa.
Mielenterveyteen liittyvissä asioissa myös varattava tupla-aika, samoin jos kyseessä uupumiseen tai työssä jaksamiseen liittyvää. 

En kirjoita PKV-lääkkeitä (=pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä, kuten vahvoja kipulääkkeitä, rauhoittavia tai unilääkkeitä). 

Puhelinvastaanottoja myös mahdollista varata.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Matinkylä

Piispanportti 10, 5. krs, 02220 Espoo