Ninni Nukari — Pihlajalinna

Ninni Nukari

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen laillistettu psykologi ja sertifioitu coach. Työterveyspsykologina otan vastaan työterveyshuollon asiakkaita. Käsiteltävät teemat voivat liittyä esimerkiksi työssä jaksamiseen, palautumiseen, itsensä johtamiseen, stressin ja tunteiden käsittelyyn, mielialaan tai kriisitilanteisiin. Olen toiminut työpsykologina liike-elämän parissa, joten minulle on kokemusta myös työyhteisötyöstä sekä henkilöarvioinneista. Työterveyshuollossa varmistathan lähetteen hoitajalta tai lääkäriltä.  

Otan vastaan myös yksityisasiakkaita. Voit varata ajan itsemaksavana asiakkaana, mikäli kaipaat tukea esimerkiksi mielialaan, stressiin, tunteiden käsittelyyn, unen haasteisiin tai elämän kriisitilanteisiin liittyen. Työskentelyn lähtökohtana on asiakkaan yksilöllinen tilanne, omat toiveet ja tarpeet.

Teen mielelläni myös etävastaanottoja joko videoväliteisesti tai puhelimitse.  Mainitse toiveestasi etävastaanottoon ajanvarauksen yhteydessä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyspsykologi

Psykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti yksityisasiakkaalle, 60 min: 165 euroa

Työterveyshuollon vastaanottokäynnillä hinta yrityksen työterveyshuoltosopimuksen mukaan

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Matinkylä

Piispanportti 10, 5. krs, 02220 Espoo

Pihlajalinna Sello

Leppävaarankatu 7, 02600 Espoo