Petra Rantsi, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Petra Rantsi

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Olen lääketieteen lisensiaatti, toimin yleislääkärinä. Olen tehnyt aiemmin terveyskeskustyötä ja päivystänyt perusterveydenhuollon päivystyspisteessä. Hoidan kaikenikäisiä potilaita. Olen sosiaalinen ja potilaan tilanteen herkällä korvalla huomioon ottava lääkäri. Arvioin ja hoidan yleislääkäritasoiset akuutit vaivat, tuki- ja liikuntaelinvaivat, suolistosairaudet, iho-ongelmat, mielialaongelmat, gynekologiset vaivat ym. Teen myös pientoimenpiteitä kuten nivelinjektiot, luomenpoistot, koepalojen otot, paiseen avaus, kynnen poistot tai kynnen osapoistot. Teen myös lausuntoja, kuten ajoterveyslausunnot,B-lausunnot, T-todistukset,C-lausunto. En uusi tai kirjoita pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä joissa vaaditaan säännöllinen hoitokontakti. 

Varaathan toimenpiteitä varten vähintään 30min vastaanottoajan. Lausuntoa, mielialaongelmaa ja useampaa käsiteltävää asiaa varten pyydän varaamaan vähintään 40min vastaanottoajan. Ilmoitathan käynnin syyn aikaa varatessa. 

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 71 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 99 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 130 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Isokatu, Oulu

Isokatu 33, 90100 Oulu

Pihlajalinna Rehapolis Oulu

Kiviharjunlenkki 6, (2. krs), 90220 Oulu