Reetta Rantala — Pihlajalinna

Reetta Rantala

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

  

Olen laillistettu psykologi ja toiminut psykologina lasten ja perheiden parissa yli kymmenen vuoden ajan. Minulla on kokemusta psykologityöstä neuvolassa, varhaiskasvatuksessa, kouluissa sekä perheneuvolassa. Olen hankkinut lisäkoulutusta muun muassa neuropsykiatrisista häiriöistä ja oppimisvaikeuksista, raskaus- ja vauva-ajan erityiskysymyksistä, vanhemmuuden tukemisesta sekä psyykkisestä traumatisoitumisesta. Olen myös perehtynyt lapsettomuuden ja lapsettomuushoitojen aiheuttamaan psyykkiseen stressiin ja otan vastaan asiakkaita lapsettomuuskysymyksissä. Työssäni haluan toimia lapsen ja koko perheen hyvinvoinnin edistämiseksi ja asettua yhdessä vanhemman kanssa pohtimaan lapsen tai vanhemmuuden kysymyksiä. 

Myös etävastaanotto on mahdollinen. 

Syitä hakeutua lasten psykologin vastaanotolle voivat olla esimerkiksi lapsen syntymään & vanhemmuuteen valmistautuminen, huoli lapsen kehityksestä, tunteiden säätelystä tai käyttäytymisestä, oppimisvaikeudet tai neuropsykiatristen pulmien selvittely tai lapsen & perheen kohtaamat kriisitilanteet ja menetykset tai perheen arkeen liittyvät ongelmat (esimerkiksi uniasiat tai syömisongelmat). Tarvittaessa lasten psykologi tekee erilaisia psykologisia tutkimuksia ja arviointeja. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Seppälääkärit

Ahjokatu 11, 40320 Jyväskylä