Riikka Vierimaa — Pihlajalinna

Riikka Vierimaa

Mielen Pihlajalinna
Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeutti. Olen työskennellyt psykiatrian erikoisalalla vuodesta 2006 alkaen erilaisilla poliklinikoilla ja osastoilla. Työkokemukseni on monipuolinen. Voit hakeutua vastaanotolleni kaikenlaisissa psyykkiseen vointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa. Pyrin lähestymistapaan, joka huomioi ihmisen yksilöllisyyden ja myös oireiden taustalla vaikuttavat tekijät. 


Otan vastaan aikuispotilaita (yli 18-v) ja pidän etävastaanottoa. Vastaanotolla teen mm. psykiatrista diagnostiikkaa, hoidon suunnittelua ja toteutusta, psykoterapia- ja työkykyarvioita, lausuntoja ja lääkehoidon arviointia. Mikäli tarvitset lausuntoa poliisin lupa-asioissa, niin pyydän varaamaan ajan toiselta asiantuntijalta. Psykoterapia-arvioissa suosittelen varaamaan kaksi käyntiä. 


Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika n. 45-60min. Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy mm. huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen. 


Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 260 euroa

Vastaanottokäynti, 75 min: 340 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 460 euroa

Vastaanottokäynti, 120 min: 565 euroa

Ensikäynti alk. 460€, jatkokäynnit 260€-565€ käytetystä ajasta riippuen. B-lausunto 170-230€ (vastaanottohinnan lisäksi) laajuudesta riippuen.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto