Saana Sassali — Pihlajalinna

Saana Sassali

Hoitaja
Matkailijan rokotusneuvonta

Rokotushoitaja tekee suosituksen tarvittavista matkailijan rokotteista iän, terveydentilan, aiempien rokotusten perusteella sekä matkan luonteen, pituuden ja kohteen mukaan. Palvelun hinta on 20€.

Voit tulla vastaanotolleni haavahoitoon, korvahuuhteluun, ompeleiden ja hakasten poistoon sekä verenpaineen mittaukseen. Annan rokotuksia, erilaisia injektioita ja injektioiden pistosohjausta.  Voit varata minulle ajan myös matkailijan rokotusneuvontaan joko lähi- tai puhelinvastaanotolle.

Teen muistitutkimuksia (MMSE) sekä annan PEF-ohjausta. Voit tulla myös kyynärsauvojen ja muiden tukien (esim. rannetuet) sovitukseen ja käytön opastukseen.

Minulla on monipuolista kokemusta muun muassa sisätautien ja psykiatrian alalta; Voit varata minulle ajan mikäli kaipaat tukea, ohjausta tai neuvontaa oman terveytesi hoitoon liittyen.


Kausi-influenssarokotukset alkavat 27.9.2023:

Fluarix Tetra 49 € (soveltuu kaikille 6 kk täyttäneille ja sitä vanhemmille) 

Efluelda 85.91 € (korkea-annoksinen rokote yli 60-vuotiaille)

Fluenz Tetra, hinta 68.61 € (nenäsumuterokote 2 vuotta täyttäneille ja alle 18 vuoden ikäisille)

Hinnat sisältävät rokoteaineen ja pistoksen. Muita kuluja ei tule. Ottamalla rokotteen suojaat itseäsi ja lähimmäistäsi influenssavirukselta. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.


Sairaanhoitajat antavat toimipisteessämme myös seuraavia rokotteita:

Twinrix (A+B-hepatiitti), Havrix (A-Hepatiitti), Engerix  (B-hepatiitti),  DiTeBooster (jäykkäkouristus+kurkkumätä), Boostrix   (jäykkäkouristus+hinkuyskä+kurkkumätä), Ticovac, Encepur   (puutiaisaivokuume), Prevenar, Apexxnar (pneumokokki), Shingrix (vyöruusu), Stamaril (keltakuume), Typhim Vi (lavantauti), Dukoral (kolera), Verorab (rabies), Nimenrix (meningokokki,) Varilrix (vesirokko), Ixiaro (japanin aivokuume).

Rokotamme myös lapsia. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.


Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki