Sanna Maula — Pihlajalinna

Sanna Maula

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Geriatri

Geriatri on perehtynyt ikääntymiseen ja vanhusten kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Toimin Pihlajalinnassa valtakunnallisesti vastaavana lääkärinä ikääntyneiden ja erityisasumispalveluiden vastuulääkäripalvelussa. Minulla on pitkä kokemus iäkkäiden, muistiongelmaisten ja monisairaiden potilaiden arvioinnissa ja hoidossa. Autan mielelläni myös etsimään sopivia vaihtoehtoja hoitoosi, mikäli sinulla on krooninen haava, sairastat parantumatonta, etenevää sairautta tai toimintakykysi / elämänlaatusi on muutoin heikentynyt vamman tai sairauden vuoksi. Hoidan potilaitani kokonaisvaltaisesti mielelläni myös kokonaisvastuun heistä kantaen. Laadin B- ja C-lausuntoja, edunvalvontalausuntoja, iäkkäiden ajoterveyslausuntoja sekä teen kuntoutusarvioita. Ensikäynnin laskutettava aika on yleensä 90 min, jatkossa monia asioita pystytään hoitamaan lyhyemmälläkin vastaanotolla. Laskutettavaan aikaan kuuluu myös aika, joka joudutaan käyttämään sairauskertomuksiin vastaanoton ulkopuolella tutustuessa. Teen myös pienkirurgisia perustoimenpiteitä (haavan ompelu, luomen poisto, aterooman poisto, paiseen avaus, kiilaekskiisio ja kynnen poisto, nivelpunktiot ja kortisoni-injektiot).


 

Mikäli minulle ei löydy sopivaa aikaa, niin suosittelen lämpimästi tarkistamaan kollegani Tiina Juntikan (geriatriaan erikoistuva lääkäri) kalenterin. Toimin Tiinalle senioritukena taustalla tarvittaessa.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Geriatrian erikoislääkäri

Yleislääkäri

Palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Lausunnot laskutetaan erikseen, hintatiedustelut puhelimitse.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Salo

Helsingintie 14, 24100 Salo

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku