Sanna Montonen — Pihlajalinna

Sanna Montonen

Mielen Pihlajalinna

  

Olen peruskoulutukseltani terveydenhoitaja (AMK) sekä työterveyshoitaja. Valmistuin marraskuussa 2022 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.   Olen keväällä 2023 valmistunut CBT-I unettomuusterapeutiksi.  Vuodesta 2005 alkaen olen työskennellyt työterveyshuollossa, joten minulla on vankka kokemus ihmisten auttamistyöstä. Ihmisten hyvinvointi, terveys ja mielenhyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita. Minulla on taito olla läsnä ja kuunnella herkällä korvalla, mitä kertojalla on sydämellään <3

Lyhytterapiassa sovelletaan usein ratkaisukeskeisen psykoterapian menetelmiä, joissa ei jumiuduta menneisyyden asioihin eikä pelkkiin vaikeuksien syihin. Sen sijaan etsitään asiakkaan taitoja ja voimavaroja, joilla selvitä eteenpäin. Terapeuttisen keskustelun, ammattilaisen esittämien avaavien kysymysten ja erilaisten toiminnallisten työtapojen avulla löydetään uusia tapoja elää itsensä kanssa: opitaan säätelemään tunteita ja käyttäytymistä, mietitään terveellisempiä vaihtoehtoja elää ja korjataan vääristyneitä käsityksiä itsestä tai ihmissuhteista.

Lyhytterapiasta kanssani saat apua mm. ihmissuhdekriiseihin, elämänmuutoksiin, unettomuuteen, ahdistuneisuuteen ja pelkotiloihin. Työotteeni on ratkaisukeskeinen, kuunteleva, kunnioittava sekä empaattinen.

Kaikki vastaanottoni ovat etävastaanottoja. Vastaanotot voimme toteuttaa joko puhelimitse tai videoyhteydellä.

Voit varata ajan vastaanottokäynnille (45 min). Hinnasto liitteenä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lyhytterapeutti

Univalmentaja

Terveydenhoitaja (AMK)

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto