Sanna Uotila — Pihlajalinna

Sanna Uotila

Lapsettomuuslääkäri

Olen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.  

Minulla on pitkä kokemus työstä lapsettomuuden parissa. Olen työskennellyt Dextrassa vuodesta 2013 ja olen yksi klinikan perustajista. Sitä ennen työskentelin Fertinova- ja Graviditas-klinikoilla. 

Työni koen äärimmäisen merkityksellisenä ja palkitsevana. Arvostan sitä, että saan työskennellä osana klinikan ammattilaistiimiä toteuttaaksemme toiveita vanhemmuudesta.  

Minulle on tärkeää käydä mahdolliset aiemmat tutkimustulokset ja hoidot huolellisesti läpi ja suunnitella niiden perusteella yksilöllisesti asiakkaalle oikea tutkimus tai hoito. Kuuntelen herkällä korvalla ja pyrin selittämään vaikeatkin asiat ymmärrettävästi. 

Autan mielelläni kaikenlaisia pareja, itsellisiä naisia tai kumppanuusvanhempia. Vaikka raskaustoive ei juuri nyt olisi ajankohtainen, puoleeni voi kääntyä myös hedelmällisyyden arviointia ja munasolujen ennakoivaa pakastusta koskevissa asioissa.  

Hoidan myös toistuvista keskenmenoista kärsiviä potilaita ja teen alkuraskauden ultraäänitutkimuksia (ei NT- tai rakenneultraäänitutkimuksia).

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lapsettomuuslääkäri

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Dextra Hedelmällisyysklinikka

Saukonpaadenranta 2, 00180 Helsinki