Sari Havupalo — Pihlajalinna

Sari Havupalo

Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Olen psykoterapeutti, erityistason perheterapeutti ja sosiaalityöntekijä. Minulla on pitkä työkokemus erikoissairaanhoidon yleissairaalapsykiatrialla ja akuuttipsykiatrialla. Työssäni olen tukenut erilaisista taustoista tulevia ihmisiä, joilla on ollut psyykkisesti taakoittavan elämäntilanteen lisäksi usein myös somaattista sairautta. Terapioissa ja eri työsuhteissa olen auttanut kaikenikäisiä ihmisiä. 

Ota yhteyttä, kun tarvitset keskustelutukea tai terapiaa, olipa kyseessä akuutti kriisi tai pitempiaikainen ongelmatilanne. Autan, kun sinulla itselläsi tai omaisellasi on mielialan tai jaksamisen ongelmia tai sairautta. Tuen, jos ihmissuhteissa tai perheessä on vaikeuksia, tarvitset apua surun tai menetyksen prosessoinnissa, tai koet merkityksettömyyden tunnetta. Jos arjen hallinta on hukassa ja haluat miettiä tulevaisuuden vaihtoehtoja, ammatillisestikin, voimme etsiä polkua eteenpäin. 

Työtapani on kokonaisvaltainen, joten huomioin koko elämäntilanteesi. Menneisyyden kokemuksesi vaikuttavat tähän päivään, ajatuksilla ja asenteilla on merkitystä. Sinulla on voimavaroja ja vahvuuksia. Annan etuusasioihin liittyviä neuvoja.

Minulle on tärkeää, että voimme yhdessä löytää rohkaisua ja toivon näkökulmia, sekä havaita ratkaisukeinoja vaikeisiin tilanteisiin. Tarjoan läsnäolevaa, kuuntelevaa, osallistuvaa ja luottamuksellista tukea.

Vastaanotto voi toteutua tapaamisina, videovälitteisesti, tai puhelinkeskusteluina. Kontakteja voi olla yksi tai useampia. 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykoterapeutti

Sosiaalityöntekijä

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Lyhytterapia, psykoterapia , 45 min: 95 euroa

Psykoterapia, 60 min: 105 euroa

Psykoterapia, 90 min: 130 euroa

Parit ja perheet, 60 min: 125 euroa

Parit ja perheet, 90 min: 150 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, saksa
Toimipisteet:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku