Sini Cavén, Psykologian lisensiaatti — Pihlajalinna

Sini Cavén

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Psykologian lisensiaatti

Olen työterveyspsykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja sekä coach. Elämän erilaiset haasteelliset tilanteet, ihmismielen toiminta ja muuttuminen sekä ihmisen kokonaisvaltainen huomiointi ovat  lähtökohtia psykologin työssäni. Lähestymistapani on integratiivinen ja hyödynnän vastaanotollani keskustelun lisäksi esim. tietoisen läsnäolon (mindfulness) ja itsemyötätunnon harjoituksia, asiakkaan tarpeiden mukaan. Työnohjauksen  ja Coachauksen menetelmin tarjoan tukeani sekä työyhteisöille että esimiehille ja johdolle.  Työyhteisöjen vaativissa tilanteissa voin toimia työyhteisösovittelijana tai osallistua muutos- ja kehittämishankkeiden suunnitteluun. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyspsykologi

Psykoterapian erityispätevyys

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku