Suvi Parviainen — Pihlajalinna

Suvi Parviainen

Esteettinen hoitaja
Hoitaja

Työskentelen hoitajana sairaanhoidon vastaanotolla. Vastaanotollani hoituu mm. rokotukset, lääkeinjektiot, tikkien poistot, korvahuuhtelut ja haavahoidot.  


Lisäksi olen iho-ongelmiin ja esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja vastaan Kouvolan Pihlajalinnan iho- ja estetiikkapalveluista. Erilaiset ihon häiriötilat vaikuttavat ihmiseen ja hänen hyvinvointiinsa usein kokonaisvaltaisesti. Tämän vuoksi tahdon auttaa näissä ongelmissa ja tarjota monipuolisia hoitokokonaisuuksia huomioiden kuitenkin asiakkaan yksilöllisesti. Iho-ongelmia voivat olla esim. jokin ihosairaus, ikääntymismuutokset, krooninen punoitus tai erilaiset arvet. Erityisosaamistani ovat keskikasvojen ja huulten täyteainehoidot (Juvéderm), ihon kiinteytys- ja kosteutushoidot (Profhilo®) , mikroneulaus (Dermapen4) ja pinnoitushoidot (pHFormula).

Tarjoan veloituksettoman konsultaation, jonka aikana yhdessä suunnitellaan juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus. Uusi asiakas, varaa ilmainen konsultaatioaika 30 min, vanha asiakas varaa hoitoon 2 peräkkäistä 30 min aikaa. Ei työterveyshuollon käyntejä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Terveydenhoitaja (AMK)

Työterveyshoitaja

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kouvola

Hallituskatu 7 D , 45100 Kouvola