Suvi Parviainen — Pihlajalinna

Suvi Parviainen

Esteettinen hoitaja
Hoitaja

Influenssarokotteita saatavilla 

26.9.2023 alkaen Fluarix Tetra, muiden rokotteiden saatavuus päivitetään myöhemmin, kun saapuvat yksikköön


Yksikössämme saatavilla seuraavat rokotteet: 

Fluarix Tetra, hinta 49 eur (soveltuu kaikille 6 kk täyttäneille ja sitä vanhemmille) 

Efluelda, hinta 86.35 eur (korkea-annoksinen rokote yli 60-vuotiaille) 

Fluenz Tetra, hinta 68.61 eur (nenäsumuterokote 2 vuotta täyttäneille ja alle 18 vuoden ikäisille) Hinnat sisältävät rokoteaineen ja pistoksen. 

Muita kuluja ei tule.  

Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.  

Ottamalla rokotteen suojaat itseäsi ja lähimmäistäsi influenssavirukselta.  

Tervetuloa rokotukselle! 


Työskentelen hoitajana sairaanhoidon vastaanotolla. Vastaanotollani hoituu mm. rokotukset, lääkeinjektiot, tikkien poistot, korvahuuhtelut ja haavahoidot.  20 minuutin vastaanottoajat ovat tarkoitettu yksityisasiakkaille tai työterveyshuollon sairasvastaanottoon.

Lisäksi olen iho-ongelmiin ja esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja vastaan Kouvolan Pihlajalinnan iho- ja estetiikkapalveluista. Erilaiset ihon häiriötilat vaikuttavat ihmiseen ja hänen hyvinvointiinsa usein kokonaisvaltaisesti. Tämän vuoksi tahdon auttaa näissä ongelmissa ja tarjota monipuolisia hoitokokonaisuuksia huomioiden kuitenkin asiakkaan yksilöllisesti. Iho-ongelmia voivat olla esim. jokin ihosairaus, ikääntymismuutokset, krooninen punoitus tai erilaiset arvet. Erityisosaamistani ovat keskikasvojen ja huulten täyteainehoidot (Juvéderm), ihon kiinteytys- ja kosteutushoidot (Profhilo®) , mikroneulaus (Dermapen4), TCA TOUCH medikaalinen pinnoitushoito ja kevyemmät pinnoitushoidot (pHFormula).

Tarjoan veloituksettoman konsultaation, jonka aikana yhdessä suunnitellaan juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus. Uusi asiakas, varaa ilmainen konsultaatioaika 30 min, vanha asiakas varaa hoitoon 2 peräkkäistä 30 min aikaa. Ei työterveyshuollon käyntejä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Terveydenhoitaja (AMK)

Työterveyshoitaja

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kouvola

Hallituskatu 7 D , 45100 Kouvola