Tiia Salminen — Pihlajalinna

Tiia Salminen

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen koulutukseltani psykiatrian erikoislääkäri. Käyn ajankohtaisesti integratiivista psykoterapiakoulutusta ja EMDR-koulutusta. Näkemykseni psyykkisistä oireista on kokonaisvaltainen ja uskon, että ymmärtämättä mennyttä ei voida ymmärtää nykyhetkeä ja vaikeuksia siinä. Otan työssäni huomioon elämänkaaren ja potilaan yksilölliset tarpeet, teen hoitolinjaukset yhteisymmärryksessä potilaan kanssa yleisten hoitolinjausten puitteissa.

Olen työskennellyt pitkään mielialahäiriöistä, traumoista ja ahdistuneisuudesta kärsivien potilaiden kanssa, mielelläni tuen myös erilaisissa elämäntilanteen muutoksissa, kriiseissä ja esimerkiksi vakavan sairastumisen kohdatessa joko sinua tai läheistäsi. Teen psykoterapia- ja työkykyarviointeja, lausuntoja ja lääkehoidon suunnitelmia.

Pidän vain etävastaanottoa. En tee ADHD-tutkimuksia uusille asiakkaille. En kirjoita PKV-lääkkeitä enkä uusi muiden lääkärien kirjoittamia riippuvuutta aiheuttavia lääkkeitä potilasta tapaamatta. En tee ajokortti- tai aselupalausuntoja. Työskentelen suomen kielellä ja hoidan aikuispotilaita.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika n. 60min. Psykoterapia-arviot vaativat aina 90min ajan.

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 193 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 392 euroa

Vastaanottokäynti, 120 min: 523 euroa

Ensikäynti alk. 392e, jatkokäynnit 193e-392e käytetystä ajasta riippuen. B-lausunto 120-185e (vastaanottohinnan lisäksi) riippuen laajuudesta.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto